INFORMATII GENERALE:

Achizitionarea produselor din acest site, implica in mod automat acceptarea unor termeni si conditii, pe care le prezentatam in cele ce urmeaza:
– S.C. BKV TRADE FORT S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale preturilor, ofertelor, situatia stocului, specificatiile si imaginile, fara o notificare prealabila.
– Informatiile furnizate catre S.C BKV TRADE FORT S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor in vigoare.
– SC BKV TRADE FORT nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitarile de aceasta natura urmand a fi confirmate de furnizor.
– S.C. BKV TRADE FORT S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv societatea isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
– Pentru produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans intre 30-50% din valoarea produsului.
– Toate produsele sunt noi, in ambalaje originale si sunt insotite de factura si certificat de garantie
– S.C.BKV TRADE FORT S.R.L. are dreptul de a-si selecta clientii

COMANDAREA PRODUSELOR:

comenzi on line ( pe site):

– Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul „Cumpara”. Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. Completati datele in formularul de comanda afisat apoi finalizati comanda. In cel mai scurt timp, un mesaj de confirmare va sosi in casuta Dumneavoastra de email cu care v-ati inregistrat in formularul de comanda.
– Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi.

comenzi telefonice:

– Pentru comanzile telefonice sunati, de luni – vineri in intervalul 09.00-17.00, la unul din numerele de telefon afisate pe site sau in cele ce urmeaza:
Telefon: 0731-839340, 021-4114049 sau fax 021-4114049.

MODALITATI DE PLATA:

– Prin numerar, la biroul nostru situat in Bucuresti, str Stockholm nr 11, Sector 1, sau prin virament bancar in INGBANK.
– Livrarea produselor comandate se va face dupa vizualizarea sumei achitate in contul BKV TRADE FORT SRL deschis la INGBANK.

LIVRAREA PRODUSELOR:

– Livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 12 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi) iar livrarea se face exclusiv prin servicii de curierat pentru livrarile din tara si prin transport propriu, pentru livrarile din Bucuresti si Ilfov.
– Comanda minima este de 200 RON.

RETURNAREA PRODUSELOR:

– Produsele pot fi returnate fara a fi mentionat un motiv explicit, conform O.G. 130/2000, cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi, crapaturi, rupturi sau orice alte defecte fizice, urme de uzura datorate montarii ), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor, integritatii si prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat. SC BKV TRADE FORT SRL isi rezerva dreptul de a percepe o taxa reprezentand contravaloarea transportului initial a produselor in cazul in care acest pret a fost inclus partial sau total in pretul produselor cumparate si ulterior returnate.
– Cererile de returnare vor avea ca termen de solutionare 30 de zile de la depunerea documentelor justificative, (factura achizitie, certificat garantie, manual de instalare si utilizare, etc), atat la punctul de lucru din Bucuresti, str Stockholm nr 11, Sector 1, cat si in scris prin Posta Romana cu adresa de expediere Bucuresti, str Stockholm nr 11, Sector 1.

GARANTIA PRODUSELOR:

– Garantia se solutioneaza la sediul S.C. BKV TRADE FORT S.R.L. sau la domiciliul clientului, prin repararea sau inlocuirea produsului defect, de catre furnizor. Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, formularul de garantii, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
– Nu se acorda garantie pentru produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.
– Pierderea certificatului de garantie sau a facturii poate duce la pierderea garantiei, in functie de furnizor. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Eliberarea duplicatelor pentru certificatul de garantie se va face contracost.
– Garantia este solutionata in maxim 30 zile lucratoare de la receptionarea produsului.
– SC BKV TRADE FORT SRL isi rezerva dreptul de a percepe o taxa reprezentand contravaloarea transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei, sau poate revieni in responsabilitatea clientului, in functie de caz.

OFERTE SI PROMOTII:

– S.C.BKV TRADE FORT S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE:

– S.C. BKV TRADE FORT S.R.L.certifica faptul ca va respecta drepturile in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
– S.C. BKV TRADE FORT S.R.L.garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
– S.C. BKV TRADE FORT S.R.L.nu furnizeaza adresele de e-mail ale clientilor unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
– Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa sa de e-mail furnizata,trimitind un e-mail la adresa office@bkv.ro
– S.C. BKV TRADE FORT S.R.L.nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.